SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Konsumentbeteende sätter press på omnikanal lösningar

På grund av social distansering och restriktioner i många länder världen över har kunderna vänt sig till nätet för att handla. Enligt statista.com uppgick den globala e-handels försäljningen till 3,53 biljoner US-dollar 2019 och beräknas växa till 6,54 biljoner US dollar 2022.
Trots att COVID-19 har en stor inverkan på e-handels försäljningen i år, menar experter att detta beteende är här för att stanna. Kunderna ser fördelarna med komforten och bekvämligheten som e-handeln erbjuder.

För att hålla sig vid liv var butikerna tvungna att förbättra kundupplevelsen. En digital omvandling skedde nästan över en natt. Om ni tittar på leveranskedjan har omnikanaler och mobila tjänster fått en större betydelse. Många företag var tvungna att snabbt anpassa sig till situationen och började till exempel använda olika hämtningslösningar (curbside pick up), ordna hemleverans, samt butiker som förvandlades till hämtningspunkter för online-beställningar (click & collect).

Situationen med COVID-19 har utan tvekan satt press på detaljhandeln och deras lager. Hur de ska anpassa sig efter krav och beteenden. T.ex. människor som köper en årskonsumtion av toalettpapper på en vecka.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-26
Stolt leverantör av mark & va-material
2024-04-25
Effektivisera städningen med en städrobot Använd vatten för att skära med precisionISCAR introducerar ny krymputrustningMöt EdmoLift på Elmia Produktionsmässor Vi ställer ut på Elmia Automation
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp